2011. november 25., péntek

Nandu hordozókendö.Új.16 féle szinben. - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

NANDU HORDOZÓKENDÖ ÚJ!
A HORDOZÓKENDŐ ANYAGA
A Nandu hordozókendők anyaga tiszta pamut. Szövése a hordozókendőket tanulmányozó ortopéd orvosok által nemzetközileg erre ajánlott szövéstechnika. Kizárólag ezzel a szövéssel készülő kendők támasztják megfelelően a baba gerincét. Valamint az ezzel a technikával készülő kendők nem repenek, nem szakadhatnak szét hirtelen, így sokkal biztonságosabbak.
MÉRETEK
A Nandu hordozókendők különböző hosszúságokban készülnek. A megfelelő hosszúság kiválasztásánál a testmagasságot vagy a testalkatot, azaz a ruhaméretet kell figyelembe venni. Mindig azt, amelyik alapján hosszabb kendő szükséges. Valamint dönteni kell, hogy melyik hordozási pozíciókat szeretnéd gyakrabban használni.
A megköthető 16 pozícióból 13 az úgynevezett alap pozíció. 3 plusz pozícióhoz és két alap pozíció elöl megkötött változatához hosszabb hordozókendő kell, mint az alap kötésekhez. A legkényelmesebbek a keresztezett kötések, melyeket az alap hosszúságú hordozókendővel hátul, vagy oldalt lehet megkötni. A hosszú hordozókendőkkel a csomó előre kerül, így könnyebb megkötni.
Mindig a hordozó személy testalkatától függ, hogy milyen méretű kendőre van szükség. Ha a családban többen is hordozzák a gyermeket, akkor a legnagyobb családtag méretének megfelelő kendőt kell választani.
Az ár S-M-L-XL méretre vonatkozik.
XXL: 5700 ft
LL: 5800FT
Kérésre inditok aukciót a kért méretre.
16 FÉLE SZINBEN KAPHATÓ.


Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 22:45
. Nandu hordozókendö.Új.16 féle szinben. - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Fontos